Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

Admiral Markets е оценен с "Five Star" рейтинг от списание Focus Money Magazine

Февруари 03, 2017 12:18

Скъпи трейдъри,

Имаме удоволствието да обявим, че немското списания Focus Money оцени Admiral Markets с отличния рейтинг за различни категории отнасящи се до качество на обслужването и услугите.

Брой 04 за 2017 на списание Focus Money се фокусира върху CFD брокерите и техните услуги. Списанието извърши проучване сред 1000 свои читатели. Горди сме да обявим резултатите:

Категория

Admiral Markets Рейтинг*

Най-коректен CFD брокер

Mного добър

Коректна цена

Mного добър

Сигурност

Mного добър

Клиентско обслужване

Mного добър

Техническо обслужване

Mного добър

Продуктова гама

Добър

*"Много добър" е възможно най-високия рейтинг за всички категории.

Проучването беше проведено от консултантската компания ServiceValue, от името на списание Focus Money. Само няколко брокера успяха да постигнат рейтинг "Mного добър". Можете да намерите повече подробности в брой 4 на списанието.

"Какъв прекрасен резултат за Нова година", заяви Jens Chrzanowski, ръководител на офиса на Admiral Markets UK в Берлин. "Имаме много награди и отличия през 2016 г. и продължаваме да получаваме през 2017 г., с топ рейтинги в пет от шестте категории."

Предлаганите продукти и услуги от Admiral Markets ще бъдат значително разширени през 2017 г. След няколко месеца, всички клиенти ще имат възможност да търгуват много други CFD върху акции, а също ще има новини и за платформата MetaTrader 5. Уверени сме, че ще получим рейтинг "Mного добър" в близко бъдеще за всички наши продукти и услуги.

Ето само няколко причини, поради които Admiral Markets получи такива отлични резултати:

• Едни от най-търгуваните инструменти, DAX30 предлага уникални и надеждни спредове от 8 ч до 22:00 CET при типичен спред от 0,8 пункта.
• Над 60 безплатни подобрения за MetaTrader 4.
• Политика за Защита от негативен баланс, т.е. срещу отрицателните салда по сметки.
• Много уебинари на живо всяка седмица-от "Good Morning DAX " до "Търговия на живо и нови технологии".
• Търговия с мини лотове и търговия със CFD от 0.1 лота. Ливъриджа може да се персонализира с нива 1 към 50, 100, 200 или максимум 500.

Поздрави,
Admiral Markets


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 84% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.