Admiral Markets добави мед и 7 земеделски суровини в CFD предложението си

Септември 10, 2018 18:25

Радваме се да обявим по-нататъшното разширяване на обхвата на достъпните пазари на водещата ни сметка Trade.MT5. От днес професионалните ни клиенти могат да се възползват от предимствата на достъпа до търговия с мед, както и със седем CFD-та върху земеделски суровини: какао, кафе арабика и робуста, памук, портокалов сок, сурова и бяла захар.

Непрофесионалните клиенти ще получат достъп до тези нови инструменти през следващите седмици след нашето допълнително уведомление. Междувременно всички нови инструменти са достъпни за всички наши клиенти за тестване и проучване на демо сметка Trade.MT5.

Насладете се на следните предимства при търгуването на новите инструменти:

  • Изтичане: Никога. Участвайте в дългосрочни стратегии и дръжте отворени позиции толкова дълго, колкото имате нужда.
  • Комисионна: Нула. Наслаждавайте се на по-ниски разходи за търговия, включващи само спредовете и дневните разходи за финансиране, които трябва да платите.
  • Ливъридж: Умерен. Admiral Markets Pro клиентите могат да увеличат ливъриджа си до 1:50 за CFD-та върху земеделски стоки и до 1:100 за CFD-та върху мед и фиксирано съотношение 1:10 за непрофесионални клиенти.
  • Минимален размер на договора: Мини. Разделяне на стандартният търговски договор, за да се постигне максимална прецизност на стратегиите за управление на риска.
  • Волатилност:Екстремна. Тези инструменти могат да бъдат наистина вълнуващи за търговия, но моля, помислете дали да използвате нашата услуга за защита на волатилност, когато ги търгувате.


Проверете другите съществени търговски условия, свързани с новите инструменти в раздела "Суровини" на Технически спецификации на договора на нашия уебсайт.

Поздрави,

Admiral Markets.

Борис Петров
Борис Петров Финансов Анализатор, Admirals Bulgaria

Финансов анализатор с дългогодишен години опит в областта на техническия и фундаментален анализ на финансови инструменти и изграждането на стратегии за търговия на Форекс, фондовия пазар, пазарите на суровини и др.