Admiral Markets бе награден за най-добър Форекс и CFD брокер за трета година поред

Октомври 18, 2018 15:34

За трета година поред, Admiral Markets UK Ltd бе награден за "Най-добър Форекс брокер 2018" и "Най-добър CFD брокер 2018" в Германия от BrokerVergleich.de.

Над 10 000 читатели на BrokerVergleich's взеха участие в гласуването от 24 юли до 18 септември. Тази популярна класация бе съчетана с обективна оценка от съдиите, която се фокусира върху цялостен преглед на предлаганата услуга, варираща от цената на търговията до обслужването на клиенти. Admiral Markets UK Ltd бе избран за водещ брокер както в категорията CFD, така и във Форекс!

"Радваме се, че получихме тези награди от общността на BrokerVergleich", каза Йенс Чржанoвски, заместник изпълнителен директор на Admiral Markets Group AS. "За Admiral Мarkets винаги е било приоритет да предлага най-добрите възможни услуги и условия за търговия на нашите клиенти и наградите за най-добър Форекс брокер и най-добър CFD брокер през последните три години ни показват, че сме на прав път. "

Това са шестата и седмата награда, получени от Admiral Markets през 2018 година като Admiral Markets също бяха обявени за най-добър CFD и Форекс брокер от Deutsches Kundeninstitut, Onlinebroker-Portal, FxCuffs и Broker-Wahl. Admiral Markets бе отличен като най-справедлив/ най-добро отношение цена-качество сред немските CFD брокери от Focus Money.

Целият екип на Admiral Markets счита, че тези награди са символ на доверието, което нашите клиенти имат в услугите ни, и ни мотивират да предоставяме непрекъснато подобрение на търговското преживяване на нашите клиенти.

Бихме искали да благодарим на онези, които гласуваха за нас - оценяваме вашата подкрепа!

Борис Петров
Борис Петров Финансов Анализатор, Admirals Bulgaria

Финансов анализатор с дългогодишен години опит в областта на техническия и фундаментален анализ на финансови инструменти и изграждането на стратегии за търговия на Форекс, фондовия пазар, пазарите на суровини и др.