0.01 микро лотове вече са достъпни на Admiral.Prime!

Януари 04, 2019 12:12

Уважаеми Трейдър,

Започвайки от понеделник 7 януари 2019 година, минималният обем за търговия на сметка Zero.MT4 на MT4 ще бъде намален от 0.1 лота до 0.01 лота. Това ще бъде приложено за всички CFD-та върху валутни двойки и спот метали.

Тази промяна ще увеличи достъпността на сметката Zero.MT4 за трейдъри с по-малки депозити и ще позволи по-прецизно управление на капитала.

Надяваме се, че тази промяна ще направи нашата Zero.MT4 още по-привлекателна, в допълнение към тесните спредове (типични 0.1 пипса за EURUSD), ниските комисионни (от USD3 на сделка) и бързото изпълнение. Очаквайте скоро още подобрения на този тип сметка, моля следвайте нашите новини за предстоящи промени.

За трейдърите с алгоритми: Съветваме Ви да проверите Вашите Експертни съветници в случай, че те прочитат минималните лотове в настройките на символите.

Сърдечни поздрави,

Admiral Markets.

Борис Петров
Борис Петров Финансов Анализатор, Admirals Bulgaria

Финансов анализатор с дългогодишен години опит в областта на техническия и фундаментален анализ на финансови инструменти и изграждането на стратегии за търговия на Форекс, фондовия пазар, пазарите на суровини и др.