Новини

Профилактика в Кабинет на Трeйдъра и Кабинет на Партньора


Уважаеми Трейдъри,

Моля, имайте в предвид, че поради планирана профилактика на сървърите, „Кабинет на Трейдъра" и „Кабинет на Партньора", няма да бъдат достъпни за периода от 0:00 часа на 30 Септември 2017 г., до 0:00 часа на 2 Октомври 2017 г.

Извиняваме се предварително, за евентуалното неудобство, което това...


Виж всички


Промяна в Таксите при Депозиране с Кредитни Карти


Уважаеми Трейдъри,

Както знаете, никога не спираме да се опитваме да Ви предоставим най-добрите възможни условия за търговия. Това включва и да Ви помагаме при депозиране на средства, към вашата сметка за търговия по възможно най-лесния и удобен начин. В светлината на казаното, имаме страхотни новини, за всички клиенти, които...


Виж всички


​Добре Дошли в Следващото Ниво на MetaTrader 5!


Уважаеми Трейдъри,

Имаме страхотни новини, свързани със сметките Admiral.MT5 и за всички, които са запознати с предимствата на платформата MetaTrader 5, но поради една, или друга причина, се придържат към платформата MetaTrader 4. Моментът да се ъпгрейдните към новата платформа за търговия, почти настъпи!

Нашата нова платформа MT5 –...


Виж всички


​Експертите в Търговията: Нова серия от уебинари със суперзвездите – Стив Нисън & Джак Швагер


Уважаеми Трейдъри,

Admiral Markets с радост Ви уведомява, че организира два уебинара с легендарните експерти - Джак Швагер и Стив Нисън, с последващ Q&A уебинар, с Ненад Керкез.

Целта на уебинарите, които ще се проведат онлайн, е да се повишат знанията на трейдърите и да се обучат в търговията, с...


Виж всички


Промяна в графика на търговия във връзка с честването на „Ден на труда” в САЩ


Уважаеми Трейдъри,

Моля, имайте в предвид, че във връзка с честването на официалния празник „Ден на Труда" в САЩ, ще има промяна в графика на търговия, стартиращ от сесията на отваряне в понеделник на 4-ти септември до 5-ти септември 2017-та година.

Нашите търговски часове ще бъдат променени по следния...


Виж всички