Новини

Промяна на изискванията за маржин поради изборите в Германия и Нова Зеландия


Уважаеми трейдъри,

Общите избори в Германия и Нова Зеландия през този уикенд може да доведат до пазари, които изпитват висока волатилност в редица Форекс и CFD инструменти.

Като отговорен брокер е наше задължение да Ви информираме за всички потенциални събития, които могат да нарушат пазара, като предстоящите избори в Германия...


Виж всички


​Admiral Markets Подобрява Търговските Условия за Admiral.Classic и Други Основни Сметки


Уважаеми Трейдъри,

Това съобщение е предназначено за всички клиенти с „по-стари" сметки на нашия реален търговски сървър AM-Live и съдържа всички промени свързани с ъпдейт на условията по основните типове сметки.

Целта на тези промени е, да се подобри качеството на услугите и да се посрещнат в по-голяма степен изискванията...


Виж всички


Профилактика в Кабинет на Трeйдъра и Кабинет на Партньора


Уважаеми Трейдъри,

Моля, имайте в предвид, че поради планирана профилактика на сървърите, „Кабинет на Трейдъра" и „Кабинет на Партньора", няма да бъдат достъпни за периода от 0:00 часа на 30 Септември 2017 г., до 0:00 часа на 2 Октомври 2017 г.

Извиняваме се предварително, за евентуалното неудобство, което това...


Виж всички


Промяна в Таксите при Депозиране с Кредитни Карти


Уважаеми Трейдъри,

Както знаете, никога не спираме да се опитваме да Ви предоставим най-добрите възможни условия за търговия. Това включва и да Ви помагаме при депозиране на средства, към вашата сметка за търговия по възможно най-лесния и удобен начин. В светлината на казаното, имаме страхотни новини, за всички клиенти, които...


Виж всички


​Добре Дошли в Следващото Ниво на MetaTrader 5!


Уважаеми Трейдъри,

Имаме страхотни новини, свързани със сметките Admiral.MT5 и за всички, които са запознати с предимствата на платформата MetaTrader 5, но поради една, или друга причина, се придържат към платформата MetaTrader 4. Моментът да се ъпгрейдните към новата платформа за търговия, почти настъпи!

Нашата нова платформа MT5 –...


Виж всички