Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

Финансова стабилност

Когато търгувате с Admiral Markets, Вие сте защитени от нашите надеждни правила за финансова сигурност и политики за обслужване на клиентите.

Сегрегация на клиентските средства

В съответствие с правилата на FCA, всички пари на клиентите се съхраняват напълно отделени от нашите собствени активи в кредитна институция, регулирана от ЕИП. Това гарантира, че средствата на клиентите са на тяхно разположение по всяко време и не могат да бъдат използвани от нас за всякакви цели. Тези споразумения са проверени и потвърдени от нашите одитори.

Схема за обезщетение при финансовите услуги (FSCS)

В малко вероятния случай, че сме се във финансови затруднения и е налице недостиг в отделените клиентски средства, индивидуално лице или малка фирма може да имат правото да бъдат компенсирани от FSCS https://www.fscs.org.uk/ . Компенсаторната сума е до £85 000.

Ако банката, която се използва за държането на отделените клиентски пари стигне до ликвидация, всякакви загуби ще бъдат споделени от клиентите, пропорционално на техния дял от общата сума, държана във фалиралата банка. Всички средства, загубени в резултат на това биха били обект на възстановяване от FSCS в рамките на до £85 000 (британски лири) за клиент.

Защита от негативен баланс

Ние компенсираме дефицитите по акаунтите за Професионални Клиенти съгласно нашата Политика за защита от негативен баланс до 50 000 паунда на клиент. Нашите Непрофесионални Клиенти имат пълна и безусловна защита от дефицити по акаунтите и те се покриват на база акаунт без ограничение в максималното изплащане.

Справедливо Третиране на Нашите Клиенти

С Admiral Markets, вашите интереси винаги са на първо място. Ние се ангажираме да пазим вашия интерес във всичко, което правим - от промотиране на нашите услуги и предлагане на продукти, до следпродажбеното обслужване и обработването на вашите оплаквания.

Ние също така уверяваме, че нашият екип е винаги в крак с всяко ново развитие, което би могло да се отрази на качеството на нашите услуги към Вас.

Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 77% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.