Финансова стабилност

Когато търгувате с Admiral Markets, Вие сте защитени от нашите надеждни правила за финансова сигурност и политики за обслужване на клиентите.

Сегрегация на клиентските средства

В съответствие с правилата на FCA, всички пари на клиентите се съхраняват напълно отделени от нашите собствени активи в кредитна институция, регулирана от ЕИП. Това гарантира, че средствата на клиентите са на тяхно разположение по всяко време и не могат да бъдат използвани от нас за всякакви цели. Тези споразумения са проверени и потвърдени от нашите одитори.

Схема за обезщетение при финансовите услуги (FSCS)

В малко вероятния случай, че сме се във финансови затруднения и е налице недостиг в отделените клиентски средства, индивидуално лице или малка фирма може да имат правото да бъдат компенсирани от FSCS https://www.fscs.org.uk/ . Компенсаторната сума е до £50 000.

Ако банката, която се използва за държането на отделените клиентски пари стигне до ликвидация, всякакви загуби ще бъдат споделени от клиентите, пропорционално на техния дял от общата сума, държана във фалиралата банка. Всички средства, загубени в резултат на това биха били обект на възстановяване от FSCS в рамките на до £50 000 (британски лири) за клиент.

Справедливо Третиране на Нашите Клиенти

С Admiral Markets, вашите интереси винаги са на първо място. Ние се ангажираме да пазим вашия интерес във всичко, което правим - от промотиране на нашите услуги и предлагане на продукти, до следпродажбеното обслужване и обработването на вашите оплаквания.

Ние също така уверяваме, че нашият екип е винаги в крак с всяко ново развитие, което би могло да се отрази на качеството на нашите услуги към Вас.